پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم، هر ساله با هدف ارتقای سطح آگاهی جامعه نسبت به اصول تغذیه صحیح، از تاریخ ۱۵ الی ۳۰ آذرماه با محوریت موضوع «نان سالم» توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار میشود.
نان بهعنوان غذای اصلی بخش بزرگی از مردم جهان، بخش قابلتوجهی از انرژی، پروتئین، املاح و ویتامینهای موردنیاز بدن را تأمین میکند؛ از این رو سلامت و کیفیت نان مصرفی، نقشی اساسی در سلامت جامعه دارد. در کشور ما نیز نان، پرمصرفترین ماده غذایی در سفره ایرانیان است و کیفیت آن به طور مستقیم بر سلامت آحاد جامعه تأثیر میگذارد.












نظر شما